Vršac strengthened their frontcourt, Ognjenović arrived to Millenium

Wednesday, 07. November 2018 at 14:45

Ahead of the game against MZT Skopje Aerodrom, Vršac have strengthened their roster by signing Dušan Ognjenović.

(Photo: Vršac)

The tall Užice-born player has been practicing with Vršac for 10 days, but his transfer had to wait until now to be announced, due to administrative problems in Bolivia, where he used to play before coming to Vršac.

“We are practicing well, the atmosphere in the team is excellent and I feel just like at home in Vršac. I will try my best to serve the team in the best possible way in order for us to start winning,” Dušan Ognjenović told.

Ognjenović arrived in Vršac from Bolivian side Calero de Potosi, where he spent a month and a half. He began his career at FMP and played afterwards for Radnički Belgrade, Varda, Smederevo, Crnokosa, Elektra, Napredak and Sampaense.

----------------------

Vršac pojačao centarsku liniju, Ognjenović stigao u Milenijum

Vrščani su uoči meča sa MZT Skopje Aerodromom pojačali roster dolaskom Dušana Ognjenovića.

Visoki Užičanin već desetak dana trenira sa ekipom Vršca, ali se njegov transfer odužio zbog administrativnih problema u Boliviji gde je Ognjenović doskora nastupao.

"Trenira se dobro, atmosfera u ekipi je odlična, u Vršcu se osećam kao kod kuće. Trudiću se da svoje iskustvo stavim u službu tima i da pomognem da krenemo sa pobedama,“ rekao je Ognjenović.

U Vršac je Ognjenović stigao iz bolivijskog Kalera gde je proveo mesec i po dana. Karijeru je počeo u juniorima FMP Železnika, igrao je za Radnički iz Beograda, Vardu iz Višegrada, Smederevo, Crnokosu iz Kosjerića, Elektru iz Šoštanja, Napredak iz Kruševca i Sampaense iz Portugalije.

>