Sreten Knežević is coming from Rogaška to Domžale

Friday, 09. August 2019 at 11:18

After some moves of the players from Domžale to Rogaška, this time the opposite has happened. Helios Suns have signed wizth Sreten Knežević, who used to play for Rogaška last season.

Sreten Knezevic (Photo: Rogaska)

25-year old Sreten Knežević is 206 cm tall player, which can cover both center and power forward positions. This is the last reinforcement of Domžale squad in the paint, after Milan Kovačević and John Florveus have joined Blaž Mahkovic earlier and the fifth place under the rims will be taken by a player from youth categories.

Knežević spent the last season with Rogaška, for which he averaged 5.9 points and 3.8 rebounds per game in the ABA League 2 last season. Before that he also played for Mladost (BiH), Hemofarm (SRB), Lovćen 1947 (MNE), Aurore de Virte (FR) and Teodo Tivat (MNE).

As he signed with the Helios Suns, Sreten Knežević told: “It is an honour and privilege for me to be playing for the Helios Suns and especially I am happy to be playing in Slovenia again. I expect a successful season and cannot wait for everything to begin.”

--------------------

Iz Rogaške v Domžale prihaja Sreten Knežević

Potem ko smo bili v zadnjih mesecih bolj navajeni, da so košarkarji hodili v nasprotno smer, pa se je tokrat zgodilo tudi obratno. Helios Sunsi so v svoje vrste pripeljali Sretena Kneževića, ki je v pretekli sezoni igral za Rogaško.

25-letni Sreten Knežević je 206 cm visoki košarkar, ki lahko igra tako na položaju centra, kot krilnega centra. Z njim so v Domžalah zaključili s kadrovanjem na "visokih" položajih, potem ko sta se Blažu Mahkovicu že prej priključila tudi Milan Kovačević (1994, 200 cm) in John Florveus (1990, 211 cm), peto mesto pa bo zasedel eden od košarkarjev iz mladinskega pogona.

Knežević je lansko sezono preživel pri Rogaški, za katero je v Ligi ABA 2 pa po 5,9 točke in 3,8 skoka. Pred tem je igral še za Mladost (BiH), Hemofarm (Srb), Lovćen 1947 (Čg), Aurore de Vitre (Fra) in Teodo Tivat (Čg).

Sreten Knežević je ob podpisu za Helios Suns dejal: "V čast in privilegij mi bo igrati za domžalski Helios, predvsem pa sem vesel, da bom spet igral v Sloveniji. Pričakujem uspešno sezono in že nestrpno čakam, da se vse skupaj začne."

>