Split extend contract with Pavle Marčinković

Wednesday, 31. July 2019 at 19:00

Experienced forward is staying with the Yellow squad.

Pavle Marcinkovic (Photo: Spars/Damir Hodzic)

Pavle Marčinković will keep playing for Split as he signed a 1-year contract extension with the Yellow troops. This 30-year old forward averaged 11.7 points, 5.7 rebounds and 3.1 assists per game in the 2018/19 ABA 2 regular season.

“It is very important for us that we managed to extend contract with Pavle Marčinković, because we want to keep most of the players from the previous season. We want to thank Pavle for choosing to stay with us. It is the proof that our bond exceeds a mere player-club relationship. Pavle might play for Split until the end of his pro career,” said Split director Edo Blažević.

Pavle Marčinković stated that he is extremely happy for penning a new deal with Split.

“There is nothing much to say. We want to make a step forward and to be better than in the previous season. I feel like at home here in Split, I enjoy playing for this club and I believe that we will have a successful season.”

-------------------  

Pavle Marčinković ostaje u Splitu

Pavle Marčinković, reprezentativac Hrvatske, i naredne sezone nosit će dres Splita. Marčinković, prošlosezonski MVP prvenstva Hrvatske, u Žutom je salonu na Gripama stavio potpis na ugovor.

- Ostanak Pavla za nas je iznimno bitan, želimo na okupu ostaviti većinu igrača iz prošle sezone i pojačati se na još nekim pozicijama. Vjerujem da će naši navijači narednih dana imati još razloga za zadovoljstvo. Hvala Pavlu što se odlučio za Split, ovo je nastavak suradnje koja je više od pukog odnosa igrač-klub, Pavle naš dres može nositi do kraja karijere - kazao je direktor Splita Edo Blažević.

Marčinković je imao dosta ponuda, ali ostanak na Gripama stalno mu je bio prva opcija.

- Nema se što puno za reći, idemo dalje, pokušati napraviti iskorak u odnosu na prošlu sezonu. U Splitu mi je ugodno, odlično sam prihvaćen, osjećam se kao kod kuće, uživam igrati košarku. Vjerujem da ćemo biti konkurentni, da će Gripe biti pune - rekao je Marčinković.

>