Đorđe Lelić is the next reinforcement of Rogaška

Thursday, 25. July 2019 at 23:01

After returning Miha Fon and Danijel Vujasinović, Đorđe Lelić is the third reinforcement of Rogaška ahead of the 2019/20 season.

Djordje Lelic (Photo: Lovcen 1947Novak Abramović)

29-year old and 198 cm tall shooting guard is well-known to the Slovenian basketball fans. First he played for Elektra, moved to Cyprus (Apollon Limassol), got back to Elektra and afterwards put on Tajfun, Helios Suns and Krka jerseys.

Đorđe Lelić spent the last season in Montenegro, where he averaged 12.5 points, 3 rebounds and 3 assists per game in the ABA League 2.

He signed a one-year deal with Rogaška.

It is quite clear now that the senior team of Rogaška would change its roster a lot for the new season. Mirza Sarajlija moved to Russia (Temp Sumz), Rashun Davis will be playing for Hungarian side Kaposvari, Miha Vašl returned to Polzela, Žan Kosić is moving to Podčetrtek, while the contracts of Šantelj, Pajić, Bilić, Knežević and Mijović have expired as well.

--------------------

Đorđe Lelić naslednja okrepitev Rogaške

Po povratniku Mihi Fonu in Danijelu Vujasinoviću je Đorđe Lelić tretja okrepitev Rogaške pred sezono 2019/20.

29 letni 198 cm visoki branilec je stari znanec slovenskih košarkarskih parketov. Najprej je igral za Elektro, se preselil na Ciper (Apollon Limassol), se vrnil v Elektro, nato pa je igral še za Tajfun, Helios in Krko.

Lelić je minulo sezono preživel v Črni gori, kjer je za Lovćen v ABA Ligi 2 v povprečju dosegal 12,5 točke, 3 skoke in 3 asistence na tekmo.

S Košarkarskim klubom Rogaška je podpisal enoletno pogodbo.

Zdaj je že povsem jasno, da bo članska ekipa Rogaške v novi sezoni precej spremenjena. Mirza Sarajlija se je preselil v Rusijo (Temp Sumz), Rashun Davis bo igral za madžarski Kaposvari, Miha Vašl se je vrnil na Polzelo, Žan Kosič se seli v Podčetrtek, pogodbe so potekle tudi Šantlju, Pajiću, Biliću, Kneževiću in Mijoviću.

>