Ognjen Mićović pens a 3-year deal with Borac

Wednesday, 28. November 2018 at 20:13

One of the most talented Serbian point guards is joining the senior team of Borac.

Ognjen Micovic (Photo: Borac)

Borac have added another player to their 2018/19 ABA 2 roster. His name is Ognjen Mićović and he is an extremely talented point guard.

Mićović is a local boy, born in Čačak 18 years ago where he has made his first basketball steps. He was playing for U18 team of Borac in the previous part of the 2018/19 season and he had the highest overall index rating in the domestic junior league.

After seeing his excellent performances in the ongoing season, the club's board decided to sign a long-term pro contract with the player, so Mićović penned a 3-year deal with Borac.

Also, the club immediately registered him for playing in the ABA 2 League.

----------

Supertalentovani košarkaš Ognjen Mićović potpisao za Borac

KK Borac nastavlja sa starom i proverenom politikom sklapanja saradnje sa igračima koji su ponikli u Borcu. Ovog puta ugovor na 3 godine je potpisan sa osamnaestogodišnjim Ognjenom Mićovićem, mladim igračem kluba iz grada na Moravi. Njegove fenomenalne partije u juniorskom timu Borca nisu promakle upravi i stručnom štabu prvog tima.

Nema sumnje, to što je Ognjen Mićović stavio svoj potpis ogromna je dobit za budućnost čačanskog tima. Sigurno je da će u narednim godinama čačanska publika imati priliku da uživa u njegovim sjajnim igrama. Nije preterano reći još i to da je on možda i najbolji mladi organizator igre u Srbiji, što govore i statistički parametri. Naime, nakon sedam odigranih kola Ognjen Mićović je najbolji igrač Roda Juniorske lige Srbije, gde je uspeo da sakupi čak 194 indeksna poena.

>