Filip Zekavičić joins Borac on a 2-year deal

Thursday, 23. August 2018 at 20:55

The third new player has arrived in Čačak.

Filip Zekavicic (Photo: Dynamic VIP PAY)

It is official! Filip Zekavičić has become the third newcomer in 2018/19 Borac roster, as he signed a 2-year contract this Thursday evening. Zekavčić plays as a center, while he spent the previous season in Dynamic VIP PAY and Metalac.

"I am very happy that I arrived in the club with such a big tradition. I know that Borac have huge ambitions for the next season and I hope that we will achieve good results," said Zekavičić.

Recall that before Zekavičić, Borac had completed transfers of Radovan Đoković and Nikola Kočović.

--------------

Filip Zekavičić novi član Borca

KK Borac uspeo je da pronađe odlično rešenje za poziciju klasičnog centra. Novi igrač koji će nositi boje čačanskog kluba jeste Filip Zekavičić.

Nakon dolaska Radovana Đokovića i Nikole Kočovića ovo je treće pojačanje kluba iz grada na Moravi. S obzirom da će i ove sezone igrati na dva fronta, KLS i ABA 2, Borcu će u rosteru biti potrebno pregršt kvalitetnih igrača, koji moći da na pravi način iznesu dugu i napornu sezonu.

O razlozima dolaska u čačanski klub, sa kojim je parafirao ugovor na dve godine Filip Zekavičić je izjavio.

"Drago mi je da sam stigao u Borac, ozbiljan klub bogate tradicije. Tim ima visoke ambicije, i nadam se da ćemo uspeti da napravimo dobre rezultate. Sve su to bili razlozi da potpišem za Borac”, reči su nove petice Borca.

>