Helios Suns signed with Miroslav Pašajlić

Monday, 13. August 2018 at 14:33

In Domžale, they are finishing composing the senior team, that will play in a strenuous two-games a week rhythm this season. Guard Miroslav Pašajlić, who signed a 2-year deal on cooperation, will join the team with an option of termination after the first season.

Miroslav Pasajlic (Photo: Dynamic VIP PAY)

23-year old Miroslav Pašajlić, who can cover well both point guard and shooting guard positions, began his career at Vojvodina and then played also for Sloboda Užice and Igokea. He began the last season with Bosna Royal and finished with Vršac. For both he played in the ABA League 2, where Helios Suns will compete in the new season. He averaged 14.1 points, 2.7 rebounds and 3.7 assists in the regional competition.

As the two sides have reached an agreement, Miroslav Pašajlić did not bother to hide his delight: “After having a conversation with the club’s management, which has presented me the ambitions and the program of the club, I have decided to join Helios Suns, since here I see the greatest opportunity for me to develop furtherly as a player. I wish to help the team to achieve the best possible result in the ABA League 2. I already know several lads from before and I believe that I will not need plenty of time to adapt to the new club.”

--------------------

Helios Suns podpisali z Miroslavom Pašajlićem

Domžalčani zaključujejo s sestavo članske ekipe, ki jo letos čaka naporen ritem dveh tekem na teden. V teh dneh se bo ekipi pridružil branilec Miroslav Pašajlić, ki je s klubom podpisal 2-letno pogodbo, z možnostjo prekinitve z obeh strani po prvi sezoni.

23-letni Pašajlić, ki se odlično znajde tako na položaju organizatorja igre, kot tudi na mestu branilca strelca, je svojo profesionalno pot začel pri Vojvodini Srbijagas, nato pa igral še dve sezoni za Slobodo Užice ter dve za Igokeo, s katero je bil dvakrat državni in pokalni prvak. Zadnjo sezono je začel pri Bosni Royal (BiH) ter zaključil pri Vršcu, obe ekipi pa sta nastopali v Drugi Ligi ABA, ki se je v novi sezoni udeležujejo tudi Helios Suns. V regionalnem tekmovanju je 190 cm visoki Pašajlić v povprečju dosegal po 14,1 točk, 2,7 skokov in 3,7 podaj.

Miroslav Pašajlić je bil zadovoljen ob podpisu dogovora: "Po pogovoru z odgovornimi v klubu, ki so mi predstavili ambicije in program, sem se odločil, da se pridružim Heliosu, saj tu vidim največjo priložnost, da dodatno napredujem kot košarkar. Želim pomagati klubu pri doseganju čim boljšega rezultata v Drugi Ligi ABA 2. Kar nekaj fantov v ekipi poznam že od prej, zato verjamem, da ne bom potreboval veliko časa, da se navadim na novo sredino."

>