Bosna Royal part ways with Aleksandar Radukić, Miroslav Pašajlić and Staphon Blair

Friday, 01. December 2017 at 16:03

Three players left the famous club from Sarajevo.

Miroslav Pasajlic (Photo: Bosna Royal/Haris Memija)

Bosna Royal announced that Aleksandar Radukić, Miroslav Pašajlić and Staphon Blair are no longer part of this team. The club have terminated contracts with Radukić and Pašajlić by mutual agreement, while Blair's 1-month contract has expired and the club decided not to extend it.

“I would like to thank Bosna Royal for giving me the opportunity to play for the club which has such a huge tradition. Also, I would like to say big thank you to our fans for their support. I hope that Bosna Royal will once again be that famous club we have all heard about,” said Pašajlić.

Bosna Royal wished all the best to Pašajlić, Radukić and Blair in their future careers.

-------------------

KK „Bosna Royal“ napuštaju Aleksandar Radukić, Miroslav Pašajlić i Staphon Blair

KK „Bosna Royal“ je sporazumno raskinuo ugovor sa Aleksandrom Radukićem i Miroslavom Pašajlićem, dok je Stephon Blair otišao iz kluba nakon što mu je istekao ugovor.

„Želio bih da se javno zahvalim treneru i KK Bosni Royal na pruženoj prilici da zaigram za klub sa takvom historijom. Zahvaljujem se i svim ljudima u klubu i oko kluba, navijačima koji su me odlično prihvatili. Nadam se da će se klub ponovo biti ono što je nekada bio.“, izjavio je Pašajlić. Radukić je saglasan sa kolegom iz kluba i također se zahvaljuje svima u klubu na korektnom odnosu. KK Bosna Royal želi puno sreće u nastavku karijere za oba igrača koji su bili bitan faktor u dosadašnjim pobjedama.

Takođe, u sastavu ekipe više neće biti ni Staphona Blaira, kojem je istekao jednomjesečni ugovor. Klub je odlučio da se ugovor ne produži.

 

>