Stojadonović pens contract with Borac

Sunday, 27. August 2017 at 14:27

Borac Čačak added another new player to their 2017/18 roster.

Ball (Photo: Mega Leks/Ivica Veselinov)

It is very busy in Borac Čačak this summer. The club will compete in the ABA League Second Division in the 2017/18 season, so the team management is doing everything to strengthen the roster as much as they can during the transfer period.

And the latest news is that Borac Čačak signed contract with experienced power forward Marko Stojadinović. He used to play for Radnički Obrenovac, OKK Beograd, FMP, Crvena zvezda, Smederevo 1953, while in the previous season Stojadinović was one of the best players of Vršac.

"There are several reasons why I chose Borac as the next destination in my career. The first one is that head coach Raško Bojić personally invited me to come here, while I am also excited to play in the ABA League Second Division. I like the city of Čačak and I like Borac as a club, while I also know that the fans here are fantastic," said Stojadinović.

-----------------

Marko Stojadinović potpisao za Borac

KK Borac se ozbiljno priprema za nastupajuću sezonu u kojoj će učestvovati u novoosnovanoj ABA 2 ligi. Sa većinom igrača koji su nastupali u prošloj sezoni produžena je saradnja, nekolicina je napustila klub, a nedavno se u klub vratio Nikola Pešaković. Ali Borac nastavlja da se pojačava.

Novo ime u klubu je Marko Stojadinović, igrač koji se afirmisao u mnogim srpskim klubovima: Radničkom iz Obrenovca, OKK Beograd-u, FMP-u, Crvenoj zvezdi, Smederevu 1953, itd. Visok je 2,04 i igra na poziciji krilnog centra. Prošle sezone u ekipi Vršca bio je jedan od najboljih pojedinaca.

"Više je razloga zbog kojih sam se odlučio za Borac. Prvi je taj što sam poziv dobio od trenera Raška Bojića lično, zatim tu je igranje u ABA 2 ligi. Takođe, sviđa mi se Čačak, Borac kao klub, a znam da su navijači fantastični," rekao je Stojadinović.

>